Flexibiliteit vereist.

22 augustus 2026 - Heerlen, Nederland

zaterdag 22 augustus 2026

Na een rustige nacht met veel regen zijn we allebei redelijk op tijd wakker. Grady gaat al snel de douche opzoek en Danny stelt een boodschappenlijstje samen. Even Googelen en al snel een supermarkt in de nabijheid van de camping gevonden. Gaat gelukkig ook al vroeg open.

Snel op de fiets. Verse broodjes, lekker beleg, krantje en dan weer terug naar de camping. Op het gemak ontbijten en dan wachten op het al eerder vermelde telefonisch familie-overleg.

Plannen worden aangepast. In plaats van met zijn allen naar de dierentuin te gaan (Gaia Zoo in Kerkrade), wordt het door omstandigheden slechts met z’n 3en. We vermaken ons uitstekend. Lekker weggebracht en weer opgehaald door (schoon)zus. Fietsen was toch iets te ver met meer dan 20 kilometer te gaan. Maar ook weer terug.

Dan wordt alles anders. Wat vertel ik ook vandaag weer niet, dus ook nu niet weer vragen hoe of wat. Het komt er in ieder geval op neer dat Grady in de loop van de middag vertrekt per fiets naar het vakantiehuisje van de familie. Nichtje met de honden hoeft niet alleen te zijn. Danny blijft achter op de camping om de camper te bewaken 😉. Alle bedachte voorbereidingen dus aanpassen. Dus flexibel zijn. Gelukkig zijn we dat vanuit ons werk wel gewend.

DE dames gaan aan de pannenkoek en Danny verheugt zich op een lekker schnitzel in het restaurant. Vette pech. Vanavond alleen maar BBQ en daar heeft hij nou net geen zin in. Dan maar kijken wat we zelf nog aan voorraad aanwezig hebben. Paar sneetjes krentenbrood, belegd met jonge kaas, gaan er altijd in.

Nu maar afwachten hoe alles vanavond verloopt en kijken we wel welke plannen we voor morgen gaan maken.

1. Tiny Poel Scheepstra:
    22 augustus 2026
    Hopelijk loopt de reis verder naar wens sterkte all emaal
  2. Anja Verbrugge:
    22 augustus 2026
    Hopelijk verloopt de reis verder goed en krentenbrood met kaas smaakt ook prima